Presentació

Arxius BDN, és un projecte col·laboratiu entre els diferents Arxius Històrics dels barris de Badalona, per difondre el patrimoni històric dels barris, treballant en xarxa. L’equip promotor inicial està composat per l’Arxiu Històric de Llefià, l’Arxiu Històric de Sant Crist de Can Cabanyes i l’Arxiu Històric de Dalt de la Vila.

L’Arxiu es caracteritzarà per l’accés lliure i públic, mitjançant plataforma web, al fons fotogràfic, plànols, cartells, dossiers, etc. Tot tipus de material documental aconseguit a través de veïns i veïnes que han estat i són els protagonistes de la nostra història, i de les entitats de Badalona. Petites històries que formen part de la memòria col·lectiva.

La defensa del patrimoni històric dels barris de la ciutat és una de les línies d’actuació del projecte. Considerem que la conservació d’aquells elements de les barriades, arquitectònics o no, contribueixen a recuperar les arrels i són signes de la identitat de la col·lectivitat. Tot això amb l’objectivitat que el projecte exigeix.

Esperem que després de la visita virtual a l’Arxiu pugueu realitzar les aportacions per a la millora del projecte i que en feu difusió i si voleu més informació podeu adreçar-vos mitjançant correu electrònic a l’adreça arxiusbdn@arxiusbdn.org